Вірити в Бога, навіть коли Він мовчить

У Старокостянтинові відбувся тренінг з ефективного спілкування “Зроби все можливе з твого боку. Все неможливе зробить Бог”.

Першого травня соціальна працівниця БФ “Карітас-Хмельницький УГКЦ” Алла Доманська провела тренінг із вимушено переміщеними особами, які проживають в місті. Паралельно, тренінг стійкості під час війни “Колесо балансу мого життя” провела і психолог Юлія Городельська.

“Протягом заходу ми працювали для того, щоб вселити в учасників віру в те, що Бог може зцілити будь-яку пустоту душі. Адже у кожного з нас бувають дні, коли ми відчуваємо якусь порожнечу в душі й інколи вона буває дійсно занадто велика, щоб впоратися з нею самостійно, а особливо в часі війни”, – каже психологиня.

Вона додає, що Божий голос завжди говорить до нас з любовю без осуду, а навпаки дає надію. Як приклад віри цитували книгу Регіни Брет “Бог ніколи не моргає”. Там йдеться про те, що варто вірити в Бога, навіть коли Він мовчить.

Я не завжди розумію Бога, але продовжую молитися. Я не знаю,як працює електрика, але через це я не буду сидіти в темряві. Щоб вірити в Бога, я не мушу розуміти Його. Я вірю в сонце, навіть коли воно не світить. Я вірю в любов навіть, якщо не відчуваю її… Я вірю в Бога, навіть якщо Він мовчить…”, – цитує психологиня авторку книги.