Свято для НАДзвичайних матусь

“Я наче зовсім інша людина!”, “Ніколи в житті не наважилася б на фотосесію, хоча завжди, в глибині душі про неї мріяла”, “Це найкраще перевтілення, яке я могла собі уявити”, “Я вперше, за багато місяців так щиро сміялася”… Це відгуки наших НАДзвичайних матусь, які виховують НАДзвичайних діток.

Соціальний центр для дітей та молоді з особливими потребами організував для матусь, які виховують дітей з вадами розвитку, по-справжньому жіноче свято з візажистами, перукарями та миттєвостями, які не просто запам’ятаються, а будуть закарбовані у світлинах.

Ці мами завжди, 24/7 з дітьми, а ми дуже хотіли, щоб вони відчули себе жінками, прекрасними, ніжними й бажаними. Тому організували для них своєрідний вихід з зони комфорту в зону перевтілення і чарівності”, – каже керівниця проєкту “Підтримка дітей та людей з інвалідністю під час кризового реагування в 8 локаціях України” Марина Фетісова.

Щоб зробити по-справжньому незабутнє свято, доєдналися візажисти, перукарі, фотографи, які спільно зробили жінок невпізнаними навіть для них самих.

Про емоції та враження – у фотосвітлинах і відеосюжеті.

Відео від МТРК “Місто”