Благочинці «Карітасу» навчають мистецтва спілкування та роботі над власними цілями

Більше двох десятків людей зібралися 13 травня у Кам’янці-Подільському, аби обговорити, як людина будує своє майбутнє. Працівники благодійного фонду «Карітас» провели тренінг на тему «Життєва перспектива особистості». Актуальне та важливе питання, щодо побудови свого «завтра», яке чоловіки та жінки формують беручи до уваги очікування та замисли.    

Спільно фахівці проєкту «Психосоціальна підтримка внутрішньо переміщених осіб, постраждалих від війни в Україні» та учасники заходу проаналізували, як саме активність людини сьогодні, усвідомлене та реалістичне ставлення до прийдешніх подій пов’язані з успіхом у майбутньому. 

«Життєва перспектива тісно пов’язана з психологічним минулим і теперішнім особистості, оскільки формується на тлі здобутих досягнень, з одного боку, та  задає основні орієнтири діяльності людини», – каже соціальна працівниця проєкту Мар’яна Хом’юк.  

Також 13 травня доброчинці провели ще один ттренінг для всіх охочих. Його тема – «Я серед інших». Учасники опановували навички вдалої комунікації та вчилися бути впевненими в собі серед різних типів людей.