Безпечні простори і теплі спогади для дітей

Літо існує саме для того, щоб сповна насолодитися теплом і не лише сонячним. Теплом від спілкування, розваг, цікавинок та активностей, які згодом обов’язково стануть спогадами. Теплими спогадами.

Наші безпечні простори, які діють у шести школах області, організували для дітей настільки яскравий початок літа, що тепло посмішок і позитиву зашкалювало.

Майстер-класи у візажистів і перукарів, танці та червоні доріжки, малювання кольоровими крейдами на асфальті та хною – на руках, розмальовка футболок і витинанки з паперу… безліч різних локацій і стільки ж позитивних емоцій.

“День захисту дітей. За цими простими словами зараз так багато сенсу! Війна змінила мирне життя. Вона змінила дитинство наших діток. Тому зараз дуже важливо для них відчути радість дитинства. Для дітей ми організували 22 локації, де вони мали змогу спробувати себе у найрізноманітніших напрямках – від мейкапу та перукарства, до благодійності та контактного зоопарку”, – каже психолог проєкту Тетяна Хамелюк.

На локації у Кам’янець-Подільському, як і в інших безпечних просторах, діти розважалися, а дорослі мали змоги гармонізувати свій внутрішній стан, активізувати творчу активність, наповнитися життєвою енергією, розкрити неусвідомлювані ресурси і можливості, підвищити самооцінку і усвідомити свою самоцінність

Усі локації організовані в рамках проєкту «Стійкість та розвиток», який реалізовує Карітас Хмельницький УГКЦ за підтримки Caritas UkraineCaritas Österreich та фонду Renovabis