Долати виклики життя спільно: в Ізяславі створили групу самопідтримки

6 квітня в Ізяславі фахівці мобільної бригади проєкту «Психосоціальна підтримка внутрішньо переміщених осіб» провели тренінг з розвитку життєвих навичок. Психолог Юлія Городельська та соціальний працівник Алла Доманська разом із учасниками опрацювали дієвий план пошуку роботи. До тренінгу доєдналися працівники Ізяславського центру зайнятості.   

Тема працевлаштування сьогодні актуальна, як ніколи раніше. Через повномасштабну війну багато людей залишилися без засобів до існування, змінилися потреби ринку праці.  

«Люди змушені кардинально змінювати своє життя, підлаштовуватися під нові реалії. Це своєрідний марафон до якого потрібно бути готовим психологічно. Гостям тренінгу ми запропонували обговорити і «формулу» стійкості під час війни, адже людина здатна досягти будь-чого, варто лише вірити у себе, а не концентруватися на невдачах», – зазначила менеджер проєкту. 

На завершення заходу учасники переглянули фільм Джошуа Вайгеля «Цирк метеликів» із Ніком Вуйчичем в головній ролі. Сюжет стрічки мотивує та допомагає людині повірити в себе.

Працівникам мобільної бригади вдалося згуртувати учасників та створити групу самопідтримки, а це приклад того, що разом легше долати виклики життя!