Екскурсія в український Версаль

“Український Версаль” – така назва закріпилася за маєтком у Самчиках, Хмельницької області. Екскурсію для місцевого населення та ВПО та підопічними проєкту “Догляд вдома” організували соціальні працівники проєкту “Долаючи розломи”.

За день подорожі, ми відвідали один із найрозкішніших старовинних маєтків України, якому більше 200 років. Палац зачаровує своєю архітектурою, історією та парками. Ми також побачили на власні очі будинки в селі Самчики, розписані у відомому стилі Самчиківського розпису. Більше того, ми спробували себе у ролі майстрів“, – каже менеджерка проєкту Оксана Дзюба.

Після екскурсії, працівники проєкту “Долаючи розломи” провели психологічний тренінг та фасилітативну роботу з усіма присутніми. Такі тренінги, зізнаються учасники зустрічі, це приємне спілкування, а якщо ще й з чаюванням, товони гуртують і об’єднують, емоційно розвантажують, підбадьорюють та надихають на спільну працю.

Зустрічі проводяться в рамках проєкту “Долаючи розломи: розбудова потенціалу постраждалих громад щодо чутливості до конфліктів”.

Всі новини проєкту тут Долаючи розломи