Повна назва проєкту “Превенція, захист та допомога вразливим особам, що постраждали від торгівлі людьми в Україні, 2024-2025”

Проєкт реалізовується у 7 регіональних організацій Карітасу та охоплює 12 областей України: Київську, Чернігівську, Вінницьку, Черкаську, Житомирську, Одеську, Миколаївську, Івано-Франківську, Львівську, Тернопільську, Чернівецьку та Хмельницьку області.

Мета проєкту – зниження рівня торгівлі людьми шляхом запобігання, підвищення обізнаності та виявлення постраждалих від торгівлі людьми серед найбільш вразливих верств населення України та надання їм комплексної реінтеграційної допомоги.

Завдання проєкту:

  1. Запобігання торгівлі людьми, підвищення обізнаності та адвокація.
  2. Проактивний скринінг та ідентифікація постраждалих від торгівлі людьми серед вразливих верств населення.
  3. Комплексна допомога постраждалим від торгівлі людьми та членам їхніх сімей.
  4. Розбудова спроможності, обмін знаннями та досвідом у сфері протидії торгівлі людьми серед зацікавлених сторін (як внутрішніх – стейкхолдерів Карітасу, так і зовнішніх – суб’єктів національного механізму перенаправлення).

В рамках проєкту команда працює з тими, хто постраждав від торгівлі людьми та групами ризику. Також проводять інформаційні, просвітницькі кампанії, профілактичні заходи у співпраці з іншими структурами та організаціями, які працюють у цьому ж напрямку.

Телефон проєкту: 067 536 50 42

Проєкт “Протидія торгівлі людьми” реалізується благодійним фондом “Карітас Хмельницький УГКЦ” за підтримки Карітас України, Карітас Корея, Карітас Іспанії та агенції Cafod.