Партнери із Caritas Austria та Cordaid Нідерландів відвідали Карітас Хмельницький

Довіра та надійність партнерів – це те, що здобувається тривалою співпрацею і якісними результатами. Ми раді, що є такими партнерами із Caritas Ukraine, Caritas Österreich та усіх, з ким працюємо над спільними проєктами.

Ще один доказ цьому – візит наших гостей: Vice President of Caritas Austria & Director Caritas Vienna Alexander Bodmann, Secretary General International Aid Caritas Austria Andreas Knapp, Head of Programme Unit Europe, Caritas Austria Gudrun Guse, Senior Program Manager Caritas Austria Lalida Rajsrima та представників Cordaid Inge Leuverink, Kees de Ruiter, Program Director and head of Humanitarian section.

Гості на власні очі побачили, як надані кошти змінюють життя цілих родин, які постраждали від війни.

Вони відвідали родину Кузьміних, які одні з понад трьох десятків, отримали грант від Карітасу в рамках проєкту ELIS та розвивають свій бізнес – аніматори дитячих свят.

Також завітали до родини Світлани Сороки, які отримали грант в рамках проєкту AGRIS та займаються городництвом на присадибній ділянці.

Ще одна делегація у складі програмного менеджера, керівника відділу охорони здоров’я Caritas Ukraine – пані Христини Семеген-Бодак, національного менеджера Юрія Наконечного та представників Cordaid з Нідерландів працювали із командою напрямку охорони здоров’я. Вони ознайомилася із успіхами та новими напрацюваннями команди трьох проєктів напрямку: медичний центр, Домашня опіка та Паліативна допомога.

Команда Карітас Хмельницький УГКЦ презентувала понад два десятки проєктів, які зараз реалізовує фонд та поділилися досвідом роботи з владою, бізнесом, державними структурами та громадським сектором.

«Ми вражені результатами роботи вашої команди і вкотре переконалися у тому, що Карітас Хмельницький – стабільний та надійний партнер у співпраці з різними донорами», – підсумували робочий візит гості.

Ми натомість, від усієї команди фонду дякуємо партнерам за довіру, підтримку та можливість допомагати людям, які опинилися у складних життєвих обставинах